Over AAB Consultancy

Bedrijfsadvies

AAB Consultancy, opgericht door Huib van Vliet, is sinds 2002 actief als onafhankelijk partner voor het begeleiden en organiseren van passende oplossingen voor (complexe) bedrijfsfinancieringen, aan- en verkoop van bedrijven, strategiebepaling van bedrijven en reorganisatie en herstructurering (corporate recovery).

Financiële vraagstukken

AAB Consultancy kan zeer uiteenlopende financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken oplossen voor ondernemers. Wanneer we specifieke kennis en kunde niet zelf in eigen huis hebben, kunnen wij beschikken over een uitgebreid netwerk van vakspecialisten, die wij op elk gewenst moment kunnen raadplegen en inschakelen.

Kernwaarden

Klanten herkennen AAB Consultancy aan drie belangrijke kernwaarden.

  • Ons strategisch inzicht is groot; hier hebben al vele ondernemers hun bedrijfsmatig voordeel mee gedaan.
  • Onze mentaliteit is hands-on; we zijn aanpakkers en weten ook onze opdrachtgevers te motiveren om ambities na te streven en waar te maken.
  • Door de jaren heen hebben wij vele bedrijven van binnen en ondernemers van dichtbij mogen meemaken. Op die jarenlange ervaring mag jij ook bouwen.

Opdrachtgevers

Tot onze opdrachtgevers behoren (grotere) MKB (familie)bedrijven die actief zijn in diverse sectoren en branches. Zij zijn gevestigd in Nederland en hebben hier hun afzet. Een aantal van onze klanten heeft productie en/of afzetmarkten in het buitenland.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek!