Bedrijfsfinanciering

Financiering van MKB-bedrijven

Als ondernemer ben je continu bezig met je bedrijf. Denk je ook in mogelijkheden om ondernemingskansen te benutten? Heb je investeringsplannen of wil je een bedrijf overnemen? Of groeit je bedrijf, zodat je meer werkkapitaal nodig hebt? Of wil je van start gaan (startup) met een eigen bedrijf?

Dan stel je jezelf al snel de vraag:
“Hoe kom ik aan passende financiering voor mijn onderneming?”

De consultants van AAB Consultancy hebben vele tientallen jaren ervaring met het oplossen van financieringsvraagstukken. Onze kennis van de markt en creativiteit in het vinden van een passende financieringsoplossing staan garant voor succes. Wij denken nooit in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Alternatieve financieringen

Wij begeleiden, adviseren en coachen je tijdens het gehele aanvraagproces van een financiering. We stellen een financieringsplan op waarin alle aspecten van je bedrijf en de gevraagde financiering aan de orde komen. We zullen ons daarbij niet beperken tot de reguliere financiering via een bank, maar kijken ook naar alternatieven, zoals crowdfunding, informal investors, specifieke asset-based financieringen of krediet onder garantie van de Nederlandse Staat.

Passende financiering

AAB Consultancy zoekt voor jouw bedrijf de meest passende financiering en we onderhandelen voor je om de scherpste condities te krijgen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek!